Navigation

Dakkapellen naar uw wens

Klinkende Werken fabriceert en monteert (eventueel met uw eigen kozijn) diverse soorten en maten dakkapellen aan de zakelijke markt. Wanneer u bij ons aanklopt met de wens voor een dakkapel, bezoeken wij samen met u de betreffende locatie om de dakkapel in te meten. Vervolgens maken we een planning voor de productie en oplevering.

 

Neem contact op

 

 

Waarom kiezen voor dakkapellen van Klinkende Werken?

Ontwerpstijlen en materialen

Het ontwerp

Wij passen ons aan naar uw wensen en geven waar nodig nuttig advies. Wij kunnen u gewenste dakkapel realiseren in hout, zink en kunststof.

Voordelen

Onze voordelen

Bij Klinkende Werken heeft u 1 aanspreekpunt voor snelle antwoorden op je vragen. Wij zorgen voor uw tevredenheid door het nakomen van afspraken.

Installatie en Onderhoud

Installatie en onderhoud

Wij begeleiden het volledige proces naar uw gewenste dakkapel. Van meting en planning tot installatie en nazorg. Wij zorgen voor het leveren van kwaliteit gedurende het hele proces.

Offerte

Zou u graag een offerte willen ontvangen of wilt u graag meer informatie over een van onze producten? Neem gerust contact op met Klinkende Werken door te bellen of een mail te sturen.

Heeft u liever dat wij contact met u opnemen? Door te klikken op contact ons komt u bij een gegevensformulier terecht. Wanneer u deze invult en opstuurt zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opzoeken. 

Aanvraag offerte 

Klinkende Werken 
Zuideinde 27,
2371 BP Roelofarendsveen

Dakkapellen: 06-36529712
Zonwering: 06-16388121
info@klinkendewerken.nl

Contact ons

Gerealiseerde projecten

Wij hebben projecten mogen uitvoeren voor: Wesselman Bouwbedrijf, Belisol,  Bouwbedrijf, Rijnland kozijnen, Mawibouw, Brug Bouwbedrijf, Akerboom Bouwbedrijf, Starkozijn Katwijk, Bouwbedrijf Bol, Madewee (tegels en meer), M. de Keizer, Topframe kozijntechniek, 

Bekijk alle projecten

 

Bekijk ook 

Zonwering Over ons

Eerdere projecten

Foto's

Nokverhoging Rijnland kozijnen
Brug Bouwbedrijf
Dakopbouw Wesselman Bouwbedrijf
Dakkapel Belisol